Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotavljamo kar se da dobro uporabniško izkušnjo.

Vkolikor se s tem ne strinjate, spremenite nastavitve v svojem brskljalniku.

Razumem
  • 1
  • 2
  • detajl
  • pogled
  • pogled zgoraj 2

Dobrodošli!

Naš hotel ima dušo. In najlepši razgled! Očarljiv pogled na Blejski otok se vam razkriva ob obedovanju v restavraciji, v vinskem klubu, v bazenu in v sobah. Pri nas je prav posebno vzdušje, saj vas na vsakem koraku spremljajo čudoviti kosi iz bogate zbirke starin, ki šepetajo zgodbe preteklosti. Vrhunska ponudba in postrežba zagotovljeni.

Začutili boste, da delamo s srcem in da se resnično potrudimo uresničiti vsako vašo željo. Da, tudi na naš skoraj stoletni klavir lahko zaigrate!

Čeprav morda zgleda prelepo, da bi bilo res, je res. Obljubimo.

         Ekipa hotela Triglav Bled 

ENODNEVNI IZLET NA BLED

Priljubljen in očarljiv biser

Iz našega hotela se vam bo odprl najlepši razgled na Blejski otok.

 

Po malici vas bo krepak pletnar z znamenitim čolnom»pletno«, ki izvira iz 12. stoletja, odpeljal na edini slovenski otok, kjer se boste lahko ustavili tudi v cerkvici in pozvonili za srečo. Po izletu poskusite kremno rezino, tipično sladico tega kraja. Najboljše delajo v znameniti Kavarni Park. Po božanski sladici se sprehodite do blejskega gradu, kjer boste ob ogledu muzeja, vinske kleti in tiskarne zaslutili zgodbo preteklosti. Dan boste prijetno zaključili v naši restavraciji z okušanjem tradicionalne slovenske hrane, pripravljene na sodoben način. Po kosilu se lahko sprostite v našem wellness centru.

Cena opisanih doživetij: 69 € (za mlajše od 10 let 34,50 €)

Cena vključuje: dobrodošlico v hotelu Triglav (kava, malica, kuponi za vstop na blejski grad, za izlet s pletno na otok, za blejsko kremšnito), izlet s pletno na otok, možnost ogleda cerkve (vstopnina v cerkev ni vključena v ceno), Blejska kremna rezina v Kavarni Park, ogled blejskega gradu (muzej, vinska klet, tiskarna..), kosilo v Restavraciji 1906 Hotela Triglav Bled, ki je uvrščena med najboljše slovenske gostilne, uporaba hotelskega bazena in savne.

Rezervacije

booking2

Kontakt

Telefon: 04 575 26 10
Mobilna številka: 031 300 097
Faks: 04 575 26 11
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Socialna omrežja: Facebook icon

TripAdvisor

TripAdvisor

 

 

Partnerji

  • zelena kartica gosta gorenjske
  • logo hotel skipass 2
  • VZS slo eng bela