Martinovanje

Martinova večerja z vini Graben

6. november 2021

V Hotel Triglav Bled vas vabimo na tradicionalno praznovanje Martinovanja. Vino bomo tokrat proslavili s prav posebnim vinarjem oz. vinarko!

Restavracija 1906 v sodelovanju z Zalo Šekoranja iz družinske kleti Graben iz Bizeljsko-Sremiškega vinorodnega okoliša pripravlja nepozaben večer za gurmane in ljubitelje vina.

Povpraševanja in rezervacije:
info@hoteltriglavbled.si | 04 575 26 10

Klet Graben je mednarodno priznana po svojih vrhunskih vinih (za enkrat edino slovensko vino v ameriški Beli hiši). Posebnost posestva je klet „repnica“ v kateri počasi dozorevajo njihova najkvalitetnejša vina pri konstantni optimalni temperaturi med 4 in 10ºC. Na približno 40.000 trtah, ki pokrivajo več kot sedem hektarjev, gojijo približno petinštirideset sort grozdja. To je dobro izhodišče za pridelavo najrazličnejših vin. Široka ponudba najkakovostnejših vin navdušuje tako ljubitelje vin kot poznavalce, saj praktično vsakdo lahko najde nekaj zase.

Jedilnik bomo objavili v kratkem. Cena jedilnika z vključeno vinsko spremljavo je €65. Če želite pri nas tudi prenočiti, je doplačilo za nočitev z zajtrkom le €45 po osebi v dvoposteljni sobi, €60 v enoposteljni sobi. Celo nedeljo pa lahko preživite v hotelskem velnesu, tudi po zajtrku in odhodu iz sobe.

Plačilo s turističnimi boni je seveda možno.

Vabljeni na vrhunsko kulinarično razvajanje & popoln jesenski vikend.

kje se nahajamo

kje se nahajamo

Hotel Triglav Bled
Kolodvorska 33, SI-4260 Bled, Slovenija

Kontakt

Kontaktirajte nas

email: info@hoteltriglavbled.com
pokličite: 00386 (0)4 575 26 10