Kosilo

Naša kuharska ekipa pod vodstvom chefa Aleša Fendeta je moderna in strastna pri svojem delu. Svoj poklic ceni ter z ljubeznijo poustvarja in proučuje stare slovenske jedi, ki so jih v Hotelu Triglav pripravljale že prejšnje generacije. Hkrati pa stalno raziskuje in se izobražuje na svoje področju ter skrbi za tesen stik z dobavitelji.

Za vsak krožnik na jedilniku pride navdih iz značilnih slovenskih jedi, navad in surovin. Skrbno pripravljeno na sodoben način s svežimi, lokalnimi, sezonskimi sestavinami uzrejo svoj trenutek v naši ponudbi. Zdrava, kakovostna živila prihajajo k nam od okoliških pridelovalcev, zelišča pa zrastejo kar na našem vrtu.

Za vikende in državne praznike vas vabimo v restavracijo 1906 na kosilo (med 12:00 in 15:00), ali kot smo ga sami poimenovali “Ajzenponarska rihta” ali Železničarjeva malica. Hotel Triglav je v neposredni bližini železniške proge in postaje Bled-jezero, zato smo naše kosilo poimenovali v povezavi z njo. Kosilo je v celoti pripravljeno iz sestavin lokalnih ponudnikov združenih pod krovno znamko Bled Local Selection. Poudarjajoč lokalno raznovrstnost kulinaričnih pridelkov, Blejski lokalni izbor združuje kmete, proizvajalce hrane, gostince in zaposlene v gostinstvu iz širše blejske regije. Z jedilnika lahko izbirate med 3 in 5 hodi. Kosilo postrežemo vsako soboto, nedeljo in ob državnih praznikih. Posebej pozorni pa bodite na vsako tretjo nedeljo v mesecu, ko se nam naši dobavitelji Blejskega lokalnega izbora pridružijo na hotelskem zajtrku in na Kolodvorski tržnici. Kosilo je na te dni še posebej ugodno.

Sobote, nedelje & prazniki:

12:00 – 15:00

Za skupine 6 oseb ali več odpremo restavracijo po predhodni najavi tudi izven delovnega časa.

Zadnje naročilo je možno ob 14:30 za kosila in ob 20:30 za večerje.

Delovni čas restavracije se lahko spreminja. Priporočamo, da rezervacijo opravite preko rezervacijske aplikacije ali nas pred obiskom pokličite.

Rezervacija mize v restavraciji je obvezna tako za hotelske kot zunanje goste, vsaj 24h pred obiskom.

Prijetno okolje, prijetno počutje

Obiščite nas: Kolodvorska 33, SI-4260 Bled, Slovenija

Pokličite nas: 00386 (0)4 575 26 10

Pišite nam: info@hoteltriglavbled.si