Večerja

Večer je tisti čas, ko naša restavracija najbolj zaživi. S koreninami v razkošni francoski kuhinji in v prostoru z enim najlepših razgledov luč sveta uzrejo kreacije sodobne slovenske kulinarike.

Vsakemu gostu želimo omogočiti vrhunski kulinarični obisk, zato pripravljamo sezonski menu. Na ta način lahko zagotavljamo sveže jedi, pri čemer se upošteva letni čas & lokalne sestavine. Razvajali vas bomo z dvema izmenjujočima se večernima jedilnikoma: Nižavje & Višavje, vsak s svojo zgodbo. Oba opevata slovensko kulinariko ter njeno raznolikost. Zavedamo se prehranskih izzivov in sodobnih prehranskih navad, zato celotna kuhinja temelji na jedeh s čim manj alergeni, minimalnem številu sestavin na krožniku in na pristnih intenzivnih okusih. Dnevni jedilnik si lahko vedno pogledate na povezavi zgoraj. Vsak večer je na voljo tudi veganski jedilnik.

Navdih za jedi črpamo iz okolice v kateri živimo & iz zgodb o hrani, ki nas v Hotelu Triglav spremljajo že prek sto let. O tem pričajo recepti prababice Nežke (prednice gospoda Zdravka Rusa, lastnika hotela Triglav), ki je v obdobju 1906 kot kuharica že ustvarjala še danes značilne jedi: gobovo juho, govejo bržolo, orehove štruklje…

Iz naših jedilnikov lahko izbirate najmanj 4 in največ 8 hodov. To vam omogoča, da uživate v raznolikem naboru naših jedi, ki prikazujejo kulinarično dovršenost, ki nam je prinesla Michelinovo priznanje. Po vnaprej odobreni želji smo vas pripravljeni pogostiti tudi z daljšo gurmansko izkušnjo.

Delovni čas restavracije 1906:

18:00 – 22:00

sobota, nedelja & državni praznik
12:00 – 15:00
18:00 – 22:00

Aperitivo bar “Vinski Klub”
ponedeljek – nedelja
17:00 – 22:00

Za skupine 8 oseb ali več odpremo restavracijo po predhodni najavi tudi izven delovnega časa.

Zadnje naročilo je možno ob 14:30 za kosila in ob 20:30 za večerje (za polnih 8-hodov ob 19:30).

Delovni čas restavracije se lahko spreminja. Priporočamo, da rezervacijo opravite preko rezervacijske aplikacije ali nas pred obiskom pokličite.

Rezervacija mize v restavraciji je obvezna tako za hotelske kot zunanje goste, vsaj 24h pred obiskom.

Prijetno okolje, prijetno počutje

Obiščite nas: Kolodvorska 33, SI-4260 Bled, Slovenija

Pokličite nas: 00386 (0)4 575 26 10

Pišite nam: info@hoteltriglavbled.si