Vino

Vino

Vesolje cvetic, barv in okusov

Če ste ljubitelji vin, nas enostavno morate obiskati. Smo edini hotel z vinsko kletjo na Bledu (no, v resnici je to edina vinska klet daleč naokrog). Ob naši zbirki več kot 150 vrhunskih slovenskih vin iz vseh vinorodnih pokrajin boste zaslutili, kako raznolika je Slovenija. Kar 50 teh buteljčnih vin strežemo na kozarec. Kaj ni super, da lahko na enem mestu okusite vina z vseh koncev dežele?
Najboljša družba ob vinu je gotovo naš sommelier Damir Salkič z ekipo, saj so izvrstni poznavalci domačih in tujih vin. Damir ima diplomo WSET 3 in vinski svet res obvlada. Če mu poveste svoje najljubše tuje vino, vam bo natočil slovenskega, ki mu bo zelo podobno.
Damir in ekipa imajo vino radi in ga spoštujejo ter se redno izobražujejo. V njihovi družbi boste zaslutili številne nove razsežnosti vina, povedali vam bodo marsikatero zanimivo vinsko zgodbo in razložili, kako se vina spajajo s hrano.Najbolj pa bodo veseli, če boste želeli preizkušati in raziskovati.

Vinski klub

V Vinskem klubu ste dobrodošli gostje in vsi, ki si na sprehodu okoli jezera zaželite kratek oddih in malo razvajanja.
Naročite kozarec vina, ki ga še ne poznate ter uživajte v svetu novih okusov in v krasnem razgledu. V prijetnem okolju kluba bodo barva, cvetica in aroma vina še lepše zažareli.
V Vinskem klubu pa ne dobite samo več kot vrhunskega vina. Poizkusite lahko tudi okusen domač sir in hišne mesnine. Ljubitelji kave pa boste veseli te edinstvenosti: postrežemo vam jo v pozlačeni skodelici iz leta 1937.
V klubu prirejamo srečanja ljubiteljev vin, na katerih predstavljamo nove vinske letnike in nove vinarje. Pustite nam kontakt in obvestili vas bomo, kdaj bo naslednje srečanje.
Tu pa ima sedež tudi klub Vinergija, gorenjsko društvo ljubiteljev dobrega vina.

where we are

kje se nahajamo

kje se nahajamo

Hotel Triglav Bled
Kolodvorska 33, SI-4260 Bled, Slovenija

Kontakt

Kontaktirajte nas

email: info@hoteltriglavbled.com
pokličite: 00386 (0)4 575 26 10

Rezervacija
Call Now Button