Vino

Vesolje cvetic, barv in okusov

Ljubitelji vin nas preprosto morate obiskati. Smo edini hotel z vinsko kletjo na Bledu. Ob naši zbirki več kot 200 vrhunskih slovenskih vin iz vseh vinorodnih pokrajin boste zaslutili, kako raznolika je Slovenija. Kar 70 teh buteljčnih vin strežemo na kozarec. Kaj ni super, da lahko na enem mestu okusite vina z vseh koncev dežele?
Najboljša družba ob vinu je gotovo naš sommelier Danijel Galjot z ekipo, saj so izvrstni poznavalci domačih in tujih vin. Če jim poveste svoje najljubše tuje vino, vam natočijo slovenskega, ki mu bo zelo podobno.
Danijel in ekipa imajo vino radi in ga spoštujejo ter se redno izobražujejo. V njihovi družbi boste zaslutili številne nove razsežnosti vina, povedali vam bodo marsikatero zanimivo vinsko zgodbo in razložili, kako se vina spajajo s hrano. Najbolj pa bodo veseli, če boste želeli preizkušati in raziskovati.

Vinski klub

V Vinskem klubu ste dobrodošli gostje in vsi, ki si na sprehodu okoli jezera zaželite kratek oddih in malo razvajanja. Naročite kozarec vina, ki ga še ne poznate ter uživajte v svetu novih okusov in v krasnem razgledu. V prijetnem okolju kluba bodo barva, cvetica in aroma vina še lepše zažareli.
V Vinskem klubu pa ne dobite le vrhunskega vina. Poizkusite lahko tudi okusen domač sir in lokalne mesnine. Ljubitelji kave pa boste veseli te edinstvenosti: postrežemo vam jo v pozlačeni skodelici iz leta 1937.
V klubu prirejamo srečanja ljubiteljev vin, na katerih predstavljamo nove vinske letnike in nove vinarje. Pustite nam kontakt in obvestili vas bomo, kdaj bo naslednje srečanje.

KJE SMO

Hotel Triglav Bled
Kolodvorska 33, SI-4260 Bled, Slovenija

KONTAKTIRAJTE NAS

email: info@hoteltriglavbled.si
pokličite: 00386 (0)4 575 26 10

SLEDITE NAM

Snow
Forest
Mountains
Mountains
Mountains
Mountains
Mountains