Kontakt

Lokacija

Hotel Triglav Bled ima izvrstno lokacijo: 200 m od jezera, 100 m od železniške postaje in 1500 m od centra Bleda. Do centra je lep sprehod ob jezeru.

Kako do nas?

Najbolj zaželjena pot:

Spodbujamo zeleno mobilnost, zato vsem gostom priporočamo prihod z vlakom. Železniška postaja Bled jezero se nahaja zgolj 100 metrov od hotela. Za pomoč s prtljago nam le sporočite uro prihoda. Vozni red slovenskih železnic pa najdete na povezavi. 

Na Bled dnevno vozi tudi veliko avtobusov. Hotel Triglav je od glavne avtobusne postaje oddaljen 2 kilometra. Z veseljem vam organiziramo prevoz do hotela, le sporočite nam uro prihoda. Najpogostejši prevoznik na Bledu je Arriva, njihov vozni red najdete tukaj.

Najbolj preprosta pot z avtom:

Ko pridete na Bled, v prvem krožišču zavijte desno in nadaljujte pot v smeri Pokljuke. Cesta po obvoznici vas bo peljala mimo Blejskega gradu, ki se vam bo pokazal na levi strani. Iz Rečiške ceste zavijte levo na Kolodvorsko cesto ter ostanite na njej naslednji 1 kilometer, dokler na svoji levi ne zagledate Hotela Triglav Bled, tik pred železniško postajo Bled jezero. Ob hotelu je manjši parkirni prostor za naše goste, ki deluje po sistemu “Kdor prej pride.”

GPS koordinate: latitude: 46.369520, longitude: 14.08360

Prijetno okolje, prijetno počutje

Obiščite nas: Kolodvorska 33, SI-4260 Bled, Slovenija

Pokličite nas: 00386 (0)4 575 26 10

Pišite nam: info@hoteltriglavbled.si