Gin Twist Delavnica

Gin Twist Delavnica

Ko pijača postane doživetje!

V Hotelu Triglav Bled vam organiziramo delavnico spajanja gina in hrane oz. gin twistanja, kot proces poimenuje avtor Danijel Galjot. Danijela zelo lepo predstavi Majda Debevc, svetovno priznana strokovnjakinja s področja žganih pijač:

V zadnjem času smo povsod po svetu  priča drznim in nenavadnim kombinacijam hrane in žganih pijač, ki so še nedavno veljale kot neprimerna spremljava jedi. Vendar brez znanja in veliko dela ni uspešnih kreacij. Danijel je zelo sistematično raziskal ujemanje različnih stilov gina, z jedmi.  Zelo sem vesela, da se je odločil s tem priročnikom deliti svoja raziskovanja in znanje s številnimi ljubitelji gina, ki smo do sedaj to svetovno znano žganico uživali le  v koktailih ali gin tonikih. Odkril nam je nov svet!

Majda Debevc WSET3, vodilni strokovnjak na področju žganih pijač, The Keeper of the quaich

Na vsakem področju, še posebej v kulinariki je za uspešne nove stvaritve potrebna domišljija, iznajdljivost in drznost. Pridružite se Galjotu, naj vam na novo predstavi svet gina, tonika ter uporabe v kulinariki.

Čas trajanja delavnice: 3 ure

Delavnica vključuje:

  • Osnove gina
  • Predstavitev slovenskih ginov
  • Degustacija različnih stilov gina
  • Petrova lestvica spajanja gina in hrane
  • Praktični primeri dobrih in slabih gin twistov
  • Kreiranje gin twista pripadajočim jedem
  • Knjiga »Gin Twist« avtorja Danijela Galjota

Cena: 99,- EUR

Min št. udeležencev: 4, max št. udeležencev: 12

Namig: Gin twist delavnica je odlična ideja za kulinarični teambuilding ali izobraževalna popestritev vašega dopusta.

V rubriki spajanja gina in hrane se bomo dotaknili slovenskih ginov in njihovih kombinacij s hrano. Več o celotni temi si lahko preberete na spletni strani https://ginandfood.com/ in pa v knjižici Gin Twist, ki jo kot udeleženci delavnice prejmete, na voljo pa je tudi v prosti prodaji trgovine Hotela Triglav Bled.

Prijetno okolje, prijetno počutje

Obiščite nas: Kolodvorska 33, SI-4260 Bled, Slovenija

Pokličite nas: 00386 (0)4 575 26 10

Pišite nam: info@hoteltriglavbled.si