Zajtrk

Zajtrk

Gosti Hotela Triglav na Bledu preživljajo aktivne počitnice s številnimi obiski narave, dnevnimi izleti, raziskovanjem okolice, pohodništvom, kolesarjenjem, plavanjem, veslanjem in še in še. Okusen in bogat zajtrk je zato ključnega pomena in za marsikoga ostaja najpomembnejši obrok dneva.

Na samopostrežnem bifeju boste našli nabor lokalnih mesnin, sirov, slovenskih specialitet, namazov, sadja in zelenjave. Doma pečene sladice, slastni rogljički, raznovrstni kosmiči, musliji, jogurt ter več vrst svežega kruha in peciva. Zavedamo se tudi prehranskih omejitev naših gostov ter težnje po čim bolj zdravi prehrani, zato vam po želji ponudimo tudi jedi brez glutena, brez laktoze, suho sadje in oreščke, beljakovinske omlete, zelene smoothije ter domače naravne sokove.

Zelo radi se prilagodimo vašim željam ter poskrbimo, da od zajtrka odidete polni energije, zato vedno sprejemamo vaša naročila za jajčne jedi (umešana, ocvrta, kuhana, poširana, omlete z dodatki), klobasice, hrenovke, slanino, kašo, palačinke z domačo marmelado… kar vam srce poželi.

Poleg okusne hrane se vam bo zagotovo prilegla odlična kava ali čaj. Ne pozabite, voda v Sloveniji iz pipe je pitna & okusna. Odmislite kupovanje nepotrebnih plastenk vode in si zagotovite svojo dnevno zalogo že na zajtrku. Naj vas ne bo sram prositi osebja za napolnitev vaših vodnih flašk.

Zajtrk strežemo vsak dan med 7:00 in 10:00. Vključen je v vse cene nočitev in paketov. Tistim, ki zjutraj radi pospite in dlje ostanete v postelji, vam zajtrk brezplačno postrežemo v sobi.

Zajtrk ni namenjen izključno hotelskim gostom, temveč tudi zunanjim obiskovalcem. Vsi ste vljudno vabljeni na “all-you-can-eat” zajtrk po ceni €15 za uspešen pričetek dneva.

 

kje se nahajamo

kje se nahajamo

Hotel Triglav Bled
Kolodvorska 33, SI-4260 Bled, Slovenija

Kontakt

Kontaktirajte nas

email: info@hoteltriglavbled.com
pokličite: 00386 (0)4 575 26 10

Rezervacija