Zajtrk

Gosti Hotela Triglav na Bledu preživljajo aktivne počitnice s številnimi obiski narave, dnevnimi izleti, raziskovanjem okolice, pohodništvom, kolesarjenjem, plavanjem, veslanjem in še in še. Okusen in bogat zajtrk je zato ključnega pomena in za marsikoga ostaja najpomembnejši obrok dneva.

Na zajtrkovalnem jedilniku boste našli nabor lokalnih mesnin, sirov, slovenskih specialitet, namazov, sadja in zelenjave. Doma pečene sladice, slastni rogljički, raznovrstni kosmiči, musliji, jogurt ter več vrst svežega kruha in peciva. Zavedamo se tudi prehranskih omejitev naših gostov ter težnje po čim bolj zdravi prehrani, zato vam po želji ponudimo tudi jedi brez glutena, brez laktoze, veganske jedi, suho sadje in oreščke, beljakovinske omlete ter domače naravne sokove.

Nekaj klasičnih zajtrkovalnih jedi posebej izpostavljamo, saj smo jih pripravili čisto po svoje. Pozorni bodite npr. na Triglav (ajdove štruklje), Rajsko ptico (domačo granolo z jogurtom), Železničarja (kranjsko klobaso s krompirjevo solato), Riklija (umešan tofu z zelenjavo)… Samopostrežnega bifeja pri nas ne boste našli, saj je zajtrk, tako kot kosilo in večerja, strežen. Vendar pa osebju lahko naročate brez omejitev in poskusite čisto vse.

Poleg okusne hrane se vam bo zagotovo prilegla odlična kava ali čaj. Ne pozabite, voda v Sloveniji iz pipe je pitna & okusna. Odmislite kupovanje nepotrebnih plastenk vode in si zagotovite svojo dnevno zalogo že na zajtrku. Naj vas ne bo sram prositi osebja za napolnitev vaših vodnih flašk.

Zajtrk strežemo vsak dan med 7:00 in 10:00. Vključen je v vse cene nočitev in paketov. Tistim, ki zjutraj radi pospite in dlje ostanete v postelji, vam zajtrk lahko tudi postrežemo v sobi.

Zajtrk ni namenjen izključno hotelskim gostom, temveč tudi zunanjim obiskovalcem. Vsi ste vljudno vabljeni na “all-you-can-eat” zajtrk po ceni €25 za uspešen pričetek dneva. Rezervacije so obvezne.

Prijetno okolje, prijetno počutje

Obiščite nas: Kolodvorska 33, SI-4260 Bled, Slovenija

Pokličite nas: 00386 (0)4 575 26 10

Pišite nam: info@hoteltriglavbled.si