Wellness

Wellness

Ker si radi privoščite!

Izkušena ekipa odličnih maserk in maserjev bo sprostila vaše telo, da se bodo energije po njem spet lahko nemoteno pretakale. Ponudba masaž je izredno široka, med njimi so tudi take, ki jih ni nikjer drugje. Privoščite si našo posebnost – Triglav masažo!

Naši terapevti imajo min. 5 let delovnih izkušenj, vsa potrebna strokovna znanja ter so pazljivo izbrani ter preizkušeni.

Po masaži si lahko privoščite dodatno sprostitev še v bazenu in savni. Obisk je brezplačen.

Masaže

Masaža Triglav – Edinstveno doživetje

Med oddihom pri nas verjetno ne boste imeli časa za vzpon na našo najvišjo goro Triglav (2864 m), ki je po svoji veličini in lepoti res edinstvena. Lahko pa si privoščite edinstveno doživetje – masažo Triglav, ki je ne boste našli nikjer drugje, kot pri nas.

Masaža Triglav je nekaj posebnega, saj je harmonična celota kontrastov. Počasna in hitra, nežna in močna, mirna in dinamična. Ta neobičajna kombinacija bo popolnoma sprostila vaše telo.

80 min – 68 €
100 min – 78 €

Klasična masaža

Masaža celotnega telesa, ki blagodejno vpliva na splošno počutje, izboljšuje krvni obtok, sprosti mišice, živčevje in sklepe.

30 min – 38 €
50 min – 48 €

Protistresna masaža

Sprošča mišično napetost, pospeši obnovitev telesnih energij in pomirja. Posebej se posvetimo lasišču, obrazu, hrbtu in nogam.

50 min – 45 €

Športna masaža

Poudarek je na večji moči prijemov. Dodatno se uporabijo prijemi kot so vibracije, udarjanje, raztegovanje. Masažo lahko koristimo pred ali po treningu,

45 min – 50 €

Masaža za nosečnice

Klasična masaža prilagojena nosečnicam.

50 min – 45 €

Body piling in masaža z arganovim oljem

S posebnim gelom, ki vsebuje mikrogranule odstranimo odmrle celice kože. Nato sledi masaža z arganovim oljem, ki kožo nahrani, pomladi in neguje.

75 min – 65 €

6 – urna odpoved predhodne rezervacije je brezplačna. V primeru kasnejših odpovedi bo zaračunan celoten znesek storitve.

Bazen & Savna

Zaplavajte v notranjem bazenu s čudovitim pogledom na Blejsko jezero, ali pa si v finski savni pregrejte svoje telo in okrepite imunski sistem.

Obratovalni čas:

Vsak dan od 8h do 21h

Cenik

Enkratni obisk – časovno neomejeno

Ponedeljek – petek 19 EUR
Sobota, nedelja, prazniki 25 EUR
Cene vključujejo DDV.

Rezervacija

  Ime in priimek (obvezno)

  Telefon (obvezno)

  Vaš eMail (obvezno)

  Željeni datum obiska (obvezno)

  Vaše želje in vprašanja

  Captcha

  kje se nahajamo

  kje se nahajamo

  Hotel Triglav Bled
  Kolodvorska 33, SI-4260 Bled, Slovenija

  Kontakt

  Kontaktirajte nas

  email: info@hoteltriglavbled.com
  pokličite: 00386 (0)4 575 26 10