Rojstni dan v kuhinji

Rojstni dan v kuhinji

Slavnostne jedi na slavnostni dan

Otroku pripravite prav posebno praznovanje rojstnega dne. Slavljenec in njegovi prijatelji bodo za nekaj ur postali člani prave profesionalne kuhinje, zabavali se bodo in naučili veliko novega.

Pripravimo slavnostna vabila, ki jih otrok pošlje povabljencem. Teden dni pred praznovanjem pride na posvet s chefom kuhinje. Skupaj izbereta štiri jedi, ki jih bodo pripravljali in se dogovorita o načinu dela. Na slavnostni dan otroci s chefom in ekipo pripravljajo jedi za slavnostno kosilo. Naš fotograf poskrbi, da je dogajanje skrbno zabeleženo.

Slavljenca obdarimo s kuharsko kapo, knjižico z recepti pripravljenih jedi, s fotografijami s praznovanja. In seveda z nepozabnim doživetjem.

Cena: 35 € za vsakega otroka (najmanj 6 in največ 16 otrok)*

Trajanje: 3 ure

Cena vključuje: pripravo vabil za povabljene, posvet slavljenca s chefom kuhinje, kuhanje štirih jedi s profesionalnim kuharjem in pomočniki, učenje kuharskih spretnosti in priprave slavnostnih pogrinjkov, slavnostno kosilo, ki so ga pomagali pripraviti otroci, zdrava pijača (sok in voda), uporaba predpasnikov. Darila za slavljenca: kuharska kapa, knjižica z recepti, fotografije.

Doplačilo: torta – cena je odvisna od velikosti in okusa.

*Odrasle osebe, ki bi se pridružile kosilu doplačajo 35 € po osebi.

Prijetno okolje, prijetno počutje

Obiščite nas: Kolodvorska 33, SI-4260 Bled, Slovenija

Pokličite nas: 00386 (0)4 575 26 10

Pišite nam: info@hoteltriglavbled.si