Rojstni dan v kuhinji

Rojstni dan v kuhinji

Slavnostne jedi na slavnostni dan

Otroku pripravite prav posebno praznovanje rojstnega dne. Slavljenec in njegovi prijatelji bodo za nekaj ur postali člani prave profesionalne kuhinje, zabavali se bodo in naučili veliko novega.

Pripravimo slavnostna vabila, ki jih otrok pošlje povabljencem. Teden dni pred praznovanjem pride na posvet s chefom kuhinje. Skupaj izbereta štiri jedi, ki jih bodo pripravljali in se dogovorita o načinu dela. Na slavnostni dan otroci s chefom in ekipo pripravljajo jedi za slavnostno kosilo. Naš fotograf poskrbi, da je dogajanje skrbno zabeleženo.

Slavljenca obdarimo s kuharsko kapo, knjižico z recepti pripravljenih jedi, zgoščenko s fotografijami s praznovanja in zabavno kuharsko risanko Ratatouille. In seveda z nepozabnim doživetjem.

Cena: 25 € za vsakega otroka (najmanj 6 in največ 16 otrok)

Trajanje: 3 ure

Cena vključuje: pripravo vabil za povabljene, posvet slavljenca s chefom kuhinje, kuhanje štirih jedi s profesionalnim kuharjem in pomočniki, učenje kuharskih spretnosti in priprave slavnostnih pogrinjkov, slavnostno kosilo, ki so ga pomagali pripraviti otroci, zdrava pijača (sok in voda), uporaba predpasnikov. Darila za slavljenca: kuharska kapa, knjižica z recepti, zgoščenka s fotografijami, risanka Ratatouille.

Doplačilo: torta – cena je odvisna od velikosti in okusa.

Galerija

Povpraševanje

  Ime in priimek (obvezno)

  Telefon (obvezno)

  Vaš eMail (obvezno)

  Željeni datum obiska (obvezno)

  Vaše želje in vprašanja

  Captcha

  kje se nahajamo

  kje se nahajamo

  Hotel Triglav Bled
  Kolodvorska 33, SI-4260 Bled, Slovenija

  Kontakt

  Kontaktirajte nas

  email: info@hoteltriglavbled.com
  pokličite: 00386 (0)4 575 26 10