Večerja

Večer je tisti čas, ko naša restavracija najbolj zaživi. S koreninami v razkošni francoski kuhinji in v prostoru z enim najlepših razgledov luč sveta uzrejo kreacije sodobne slovenske kulinarike.

Vsakemu gostu želimo omogočiti vrhunski kulinarični obisk, zato pripravljamo sezonski menu. Na ta način lahko zagotavljamo sveže jedi, pri čemer se upošteva letni čas & lokalne sestavine. Razvajali vas bomo z jedilnikom Nižavje & Višavje, ki opeva slovensko kulinariko ter njeno raznolikost. Zavedamo se prehranskih izzivov in sodobnih prehranskih navad, zato celotna kuhinja temelji na jedeh s čim manj alergeni, minimalnem številu sestavin na krožniku in na pristnih intenzivnih okusih. Dnevni jedilnik si lahko vedno pogledate na povezavi zgoraj. Vsak večer je na voljo tudi veganski jedilnik.

Navdih za jedi črpamo iz okolice v kateri živimo & iz zgodb o hrani, ki nas v Hotelu Triglav spremljajo že prek sto let. O tem pričajo recepti prababice Nežke (prednice gospoda Zdravka Rusa, lastnika hotela Triglav), ki je v obdobju 1906 kot kuharica že ustvarjala še danes značilne jedi: gobovo juho, govejo bržolo, orehove štruklje…

Iz naših jedilnikov lahko izbirate najmanj 4 in največ 8 hodov. To vam omogoča, da uživate v raznolikem naboru naših jedi, ki prikazujejo kulinarično dovršenost, ki nam je prinesla Michelinovo priznanje. Po vnaprej odobreni želji smo vas pripravljeni pogostiti tudi z daljšo gurmansko izkušnjo.

Prijetno okolje, prijetno počutje

Obiščite nas: Kolodvorska 33, SI-4260 Bled, Slovenija

Pokličite nas: 00386 (0)4 575 26 10

Pišite nam: info@hoteltriglavbled.si